Home Новини 3 интригуващи сериала се задават по FOX през март

3 интригуващи сериала се задават по FOX през март

3 интригуващи сериала се задават по FOX през март
BLINDSPOT -- Season: Pilot -- Pictured: Ukweil Roach as Borden, Ashley Johnson as Patterson, Sullivan Stapleton as Kurt Weller, Jaimie Alexander as Jane Doe, Audrey Esparza as Tasha Zapata, Rob Brown as Edgar Ramirez, Marianne Jean-Baptiste as Bethany Mayfair -- (Photo by: Sandro/NBC)

Не дават нищо интересно по телевизията? Е, не и през март. По-долу сме ще видите акцентите по телевизионния канал FOX за идния месец.

Мъртва точка, сезон 1-3

2015 NBCUniversal Media, LLC

Премиера: 8-и март от 22:55 ч.

Излъчване: от вторник до четвъртък от 22:55 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: драма

Жена без спомени за миналото си и с тяло изцяло покрито със сложни татуировкие намерена гола на „Таймс Скуеър”. Необичайните обстоятелства около откриването и отварят вратите към необятна и заплетена мистерия, която привлича вниманието на ФБР. Те проследяват пътя очертан оттатуировките и, водещ към още по-мащабна престъпна конспирация,като същевременно и помагат да открие истината за нейна самоличност.

В ролите: Съливан Стейпълтън като Кърт Уелър, Джейми Алекзандър като Джейн Доу и др.

Морски тюлени, сезон 1-2

©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Премиера: 28-и март от 20:00 ч.

Излъчване: от понеделник до петък от 20:00 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: драма

„Морски тюлени” е военна драма, която проследява професионалния и личния живот на най-елитното подразделение на военноморските тюлени, докато тренират, планират и провеждат най-опасните и рискови мисии, които държавата им е възложила. Джейсън Хейс е уважаван, силен лидер на Първи отряд, чийто личен живот страда в резултат на неговата силна отдаденост на работата. Екипът му включва неговия доверен приятел, Рей Пери, радистът с най-дългогодишен стаж; Сони Куин – изключителен и лоялен войник със съмнително минало, който все още се бори със саморазрушителните си навици и Клей Спенсър – млад полиглот, второто поколение морски тюлен с несломим стремеж и изключителна отдаденост. Ключови за успеха на екипа са командира на отряда Ерик Блекбърн, който е лидер и верен приятел и довереник както на бойното поле, така и извън него; анализаторът на ЦРУ Манди Елис, която е пожертвала всичко в стремежа си да изкорени злото и да се бори с терористите и Лиса Дейвис, целеустремен офицер и покровител на отряда, отговорна за логистиката и снабдяването на екипа с необходимото оборудване за всяка мисия.  Въпреки, че могат да бъдат изпратени на тайна мисия в различни краища на света във всеки един момент, и с пълното съзнание зависоката цена, която те и семействата им може да платят, този сплотен екип показва непоколебим патриотизъм и отдаденост дори в лицето на изключително тежки премеждия. В ролите: Дейвид Бореанас като Джейсън Хейс, Макс Териот като Клей Спенсъри др.

От местопрестъплението: Маями, сезон 8

©2009 CBS BROADCASTING INC.

Премиера: 3 март

Излъчване: от понеделник до петък от 15:20 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: драма

Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here