spot_img
-0.8 C
София
петък | 27.01.2023 | 04:01:46

Акцентите по FOX Life и FOX Crime през февруари

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

*FOX LIFE*

Станция 19, сезон 6

Премиера: 23 февруари от 21:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 21:00 часа

Шести сезон на „Станция 19“ проследява група героични огнеборци от Сиатъл, които излагат на риск живота и сърцата си. Най-новата поредица от изпълнителните продуценти на „Анатомията на Грей“, „Скандал“ и „How to Get Away with Murder“ ни отвежда в напрегнатия, тежък и понякога сърцераздирателен свят на най-смелите спасители на първа линия.  

В ролите:

Джейна Ли Ортис, Джейсън Джордж, Барет Дос

Анатомията на Грей, сезон 19

Премиера: 23 февруари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Носител на награда „Златен глобус“ за най-добър драматичен телевизионен сериал за 2007-ма и множество награди „Еми“, включително за най-добър драматичен сериал, „Анатомията на Грей“ е считан за едно от най-великите телевизионни предавания на нашето време. 

Емоционално наситената медицинска драма, сега в 19-тия си сезон, проследява историята на Мередит Грей и група лекари от болница „Сиатъл Грейс“, които ежедневно са изправени пред решения на живот и смърт. Те търсят утеха един в друг и понякога нещо повече от приятелство. Заедно разбират, че нито медицината, нито взаимоотношенията могат да бъдат определени като само черни или бели. 

В ролите: Елън Помпео, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс мл.

*FOX CRIME*

Алекса Кроу, сезон 3

Премиера: 9 февруари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Когато Алекса Кроу се мести обратно в Нова Зеландия, тя очаква да се завърне към своите корени, да се свърже отново с брат си и да се наслади на спокойствие и уединение в родния си град. Не след дълго обаче неудържимият детектив се заема да разучи странен, неразрешен случай на убийство. Някои неща никога не се променят. Сега, когато е в Оукланд за известно време, Алекса, обичайно горд „вълк единак“, изгражда малка общност от приятели и колеги – Мадисън, Хари и Рубен. И независимо дали й харесва или не, в тази нова поредица приключенията на Алекса я отвеждат до нови приятелства, които се приобщават към необичайното ѝ „семейство“, както и до десет нови случая, които я изправят срещу пленителни, силни и изненадващи заподозрени всяка седмица – от ексцентрични милиардери до скърбящи цветари, и от танцьори на танго до пламенни любители на модата. 

От местопрестъплението, сезон 9

Премиера: 7 февруари от 21:05 часа

Излъчване: Oт понеделник до петък от 21:05 часа

Сериалът, от който започна всичко. Водещата поредица, която постави началото на телевизионен франчайз номер 1. Бихте могли да го определите като най-гледаната драма в света. „От местопрестъплението“ е най-високо оцененият блокбъстър от продуцента Джери Брукхаймър (Карибски пирати). 

Този многогодишен хит, чието действие се развива по прашите, облени в неон улици на Лас Вегас, проследява работата на елитен екип от криминалисти. За „пулс“ на поредицата служи музиката на рок идоли като The Who и John Mayer. Сериалът може да се похвали и със зрелищната си продукция, достойна за голям екран (с епизоди режисирани от носителите на „Оскар“ Куентин Тарантино и Уилям Фридкин).

„От местопрестъплението“ служи за вдъхновение на две дългогодишни спин-оф продукции и не е просто сериал. Той е глобален феномен. Със своята новаторска комбинация от наука и разследване, поредицата промени представите за телевизионния криминален жанр. 

В ролите: Уилям Питърсън, Мардж Хелгенбъргър, Лорънс Фишбърн

ФБР: Най-издирваните, сезон 4

Премиера: 27 февруари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

От носителя на „Еми“ Дик Улф, „ФБР: Най-издирваните“ е високорискова драма, която представя работата на специалния отряд за издирване на бегълци. Те са непреклонни в мисията си да открият и заловят най-търсените престъпници и убийци в Америка. Специален агент Реми Скот е чаровният, но застрашителен нов ръководител на екипа. Той е започнал кариерата си във ФБР в Ню Йорк преди да издигне в ранговете на Бюрото във Филаделфия и Лас Вегас. Екипът за издирване на бегълци включва още: специален агент Шерил Барнс, бивш следовател на Нюйоркската полиция и експерт по криминалистика, която отглежда две малки деца със съпруга си; специален агент Хана Гибсън талантлив компютърен специалист с остър ум и зашеметяващи хакерски умения; специален агент Кристин Гейнс – ветеран, който се превръща в звезда в управлението в Маями, заради неуморното си разследване на неразрешени случаи; и техният най-нов член, бившият полицай от Ню Орлиънс, младши детектив Рей Кенън, който следва стъпките на баща си, след като завършва първи в класа си в Куонтико предходната година. 

Винаги на терен и винаги в действие, „ФБР: Най-издирваните“ е седмичната доза адреналин, показваща вълнението от преследването. 

В ролите: Реми Скот, Шерил Барнс

ФБР, сезон 1

Премиера: 14 февруари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

От носителя на „Еми“ Дик Улф и екипа на „Закон и ред“ , „ФБР“ е динамична драма за работата на екипа от нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване. Служителите на това елитно звено обединяват своите таланти, интелект и технически опит при разрешаването на големи случаи, за да запазят Ню Йорк и страната в безопасност. 

Специален агент Маги Бел е родена в семейство с няколко поколения полицейски служители и е силно отдадена на хората, с които работи, както и на тези които защитава. Нейният партньор специален агент Омар Адом „ОА“ Зидан е завършил в Уест Пойнт и е прекарал две години като агент под прикритие за Агенцията за борба с наркотиците преди да бъде избран от ФБР. Ръководител на екипа е специален агент Изобел Кастил, която работи под високо напрежение и притежава неоспорим авторитет. Екипът включва още помощник специален агент Джубал Валентайн, ядрото на звеното, който притежава способността да се разбира както с началници, така и по-нископоставените от него, което го прави отличен мотиватор. Умният и прям специален агент Тифани Уолъс, с шестгодишен опит в полицията в Ню Йорк, е партньор на специален агент Стюарт Скола, възпитаник на Бръшляновата лига и бивш Уол Стийт банкер, превърнал се в агент на ФБР. 

Тези първокласни агенти разследват случаи с огромен мащаб, включително тероризъм, организирана престъпност и контраразузнаване. 

Полицаите от Чикаго, сезон 9

Премиера: 15 февруари от 23:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа

От носителя на „Еми“ Дик Улф и екипа на “Пожарникарите от Чикаго“, „Полицаите от Чикаго“ е завладяваща полицейска драма за онези, които залагат всичко на карта, за да служат и защитават. Управление 21 на чикагската полиция е съставено от две различи групи – униформените полицаи, които патрулират и се справят с престъпността по улиците, и разузнавателния отдел, който се бори с големите нарушения в града като организирана престъпност, трафик на наркотици и убийства. Ръководител на разузнавателния екип е сержант Ханк Войт, човек, който е готов да заобиколи закона в преследването на справедливост. Той е взискателен и строг – само онези, които могат да устоят на напрежението, оцеляват под командата на Войт. От цивилни полицаи с мечта да се издигнат до елитния екип, „животът е работа“ е въпрос на ежедневно предизвикателство. 

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here