spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 08:01:29

Автентичният дух на Испания идва в Пловдив в началото на лятото

Edu Vico Septet и Карминьо идват за един пламенен фламенко уикенд

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Духът на Испания идва в Пловдив с уикенд, който предлага на зрителите автентично фламенко, красиви китарни изпълнения и вокални партии, изпълнени с живот ритми и пламенни танци очакват жителите и гостите на 17-и и 18-и юни 2022 г. (петък и събота) на сцената на Античния театър.

В първата вечер зрителите ще могат да се насладят на изпълненията на Edu Vico Septet – фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара – Еду Вико. Легендарният майстор на китарата се завръща с голям спектакъл. Той ще се качи на сцената с трупа от изящни музиканти, певци и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания.

На следващата вечер пък присъстващите ще се насладят на изпълненията на магнетичната португалка Карминьо.

Накратко – лятото започва с пламенна музика на живот и ви очаква с един красив иберийски музикален уикенд в Пловдив. И двата спектакъла ще започнат в 19:30 ч. Билетите са на цени от 25 до 45 лв. в системата на Eventim.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Лилия Христова
Лилия Христоваhttp://www.cultureone.bg
Лилия Христова е журналистка, редактор и медиатор. Завършва  9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”, а след това и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. От 2013 г. работи в различни печатни и онлайн медии. През 2017 г. започва да се занимава и с книгоиздаване, а през 2021 г. започва самостоятелна издателска дейност.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here