Home Детски кът Благотворително предмартенско събитие с грижа за бездомните животни

Благотворително предмартенско събитие с грижа за бездомните животни

Благотворително предмартенско събитие с грижа за бездомните животни
Постер за благотворителен предмартенски базар.

За поредна година ще имате възможност да изберете прекрасни мартенички за вашите приятели, колеги, близки, деца и кучета! Още по-хубавото е, че всички артикули са безвъзмездни дарения и събраните средства ще отидат в полза на каузата за бездомни животни на Dare 2 Care Animals.

Благотворително предмартенско събитие с грижа за бездомните животни


На събитието ще има огромно разнообразие от ръчно изработени мартенички, аксесоари за кучета, мартенски играчки, купички и подаръци за котки. Организаторите са се погрижили за сигурното веселие на вашите деца с работилнички за рисуване и за създаване на традиционната обредна украса от усукани конци, които се слагат на 1-ви март за здраве.

Освен това ще има весели бижута, книги, аксесоари за животни и за техните стопани, топли напитки за сгряване в студената февруарска събота, както и котешки Dare2Care календари за тези от вас, които са закъснели с покупката на календар за новaта 2020-та.

Снимка: Фейсбук

С присъствието си бихте могли да помогнете на опашат приятел в труден момент. Също така, можете да разберете повече за мисията на „Приемен дом на животно в нужда“ и за „Осиновяването на бездомно животно“, както и, в случай че имате домашен любимец – да получите безплатен съвет от Треньор за поведение на животни по въпрос, който ви вълнува или просто да се запознаете с друг обичащ и загрижен за животните човек.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here