spot_img
-0.8 C
София
петък | 27.01.2023 | 03:01:52

„Д-р Смърт“ с премиера по FOX на 09.01.23

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

В сериала по невероятна, но действителна история, ще видим забележителните Джошуа Джаксън, Алек Болдуин и Крисчън Слейтър

Годината започва с интригуващата премиера на най-новото заглавие в ефира на FOX – „Д-Р СМЪРТ“. Поредицата стартира на 09.01. (понеделник) от 22:00 часа и ще разкаже една невероятна история по действителен случай.

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, „Д-Р СМЪРТ“ разказва шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън) привидно интелигентен млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Когато все повече от пациентите на д-р Дънч, които влизат в операционната му за сложни, но рутинни операции на гръбначния стълб, се оказват трайно осакатени или дори по-лошо, двама негови колеги лекари – неврохирургът Робърт Хендерсън (Алек Болдуин) и съдовият хирург Рандъл Кърби (Крисчън Слейтър), се заемат с нелеката задача да го спрат преди да пострадат още хора. Сериалът изследва изкривения ум на д-р Дънч и провалите на системата, предназначена да пази най-беззащитните сред нас.

DR. DEATH – „Diplos“ Episode 101 – Pictured: Joshua Jackson as Christopher Duntsch – (Photo by: Barbara Nitke/Peacock)

Джошуа Джаксън се превъплъщава в ролята на д-р Кристофър Дънч .

Млад, харизматичен и на пръв поглед брилянтен, д-р Дънч гради процъфтяваща неврохирургична практика, когато всичко внезапно се променя.

„Едно от най-трудните неща за мен в тази роля беше да се опитам да разбера как и защо този човек е действал по този ужасяващ начин. Историята, която зрителите ще видят, е наистина смразяваща.“, споделя Джошуа Джаксън в ролята на д-р Дънч.

DR. DEATH – „Ain’t No Bum“ Episode 102 – Pictured: Christian Slater as Randall Kirby – (Photo by: Barbara Nitke/Peacock)

Алек Болдуин е в ролята на неврохирурга Робърт Хендерсън.

Тих, преднамерен и методичен, Робърт вярва с цялото си сърце както в системата, в която се е издигнал, така и в това, че всичко, което си заслужава да се прави, не трябва да се прави прибързано, а по правилния начин.

DR. DEATH – „Dock Ellis“ Episode 103 – Pictured: (l-r) Christian Slater as Randall Kirby, Alec Baldwin as Robert Henderson – (Photo by: Scott McDermott/Peacock)

„Това е дълбоко вманиачен човек, който моят герой и Рандъл Кърби, героят на Крисчън Слейтър, се опитват да спрат. Въпреки системата, която му дава власт да продължи с престъпните си действия, те ще се борят за справедливост, за да се уверят, че д-р Дънч никога повече няма да се доближи до операционната маса.“, допълва Алек Болдуин.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here