spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 07:01:45

Детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни” ще се проведе в Сливен

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

През юни в Сливен ще се състои петото издание на детско-юношеския национален театрален фестивал „Сцена под Сините камъни”. Домакин на събитието е НЧ „Зора 1860“.

Фестивалът дава възможност за изява на детските и младежки театрални трупи на национално ниво. Форумът спомага повишаването на театралната култура на децата и младите участници, като осигурява условия за взаимовръзка и среда на общуване и обмен на културни ценности между участниците.

Датите на събитието за 2022 г. са 24, 25 и 26 юни, съобщиха домакините.

Фестивалът е организиран от Народно читалище „Зора-1860“- Сливен и ще премине под патронажа на Общински съвет Сливен и неговия председател Димитър Митев.

Партньори на събитието са РУ на МОН – Сливен, Постоянната комисия по „Образование, наука, култура и вероизповедания” и други подкрепящи организации.

Детски театрален фестивал „Сцена под сините камъни“
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Дарина Шопова
Дарина Шоповаhttp://www.cultureone.bg
Дарина Шопова е родена в София на 13.11.1987г. /паднало се е петък 13 и винаги този ден й носи късмет/. От три годишна съчинява истории и стихове. Майка е на две момиченца. Автор на сценарии, стихове, разкази, реклами, корпоративни и вайръл видеа, филми и ПР кампании. Занимава се с литература, кино и телевизия. Има награди и грамоти от литературни и сценарни конкурси. Заедно с това, участва в литературни четения, творчески академии и семинари. Завършва магистратура „Филмово и телевизионно изкуство“ в Нов български университет. Завършила е бакалавър „Масови комуникации“ в Нов български университет. Преди това е завършила Текстилен техникум и Бизнес колеж. Вярва в силата на усмивката и добротата!
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here