Home Музика и танци Доли Партън се отказа от престижна номинация

Доли Партън се отказа от престижна номинация

Доли Партън се отказа от престижна номинация
Снимка: facebook.com

Доли Партън оттегли номинацията си за въвеждане в Залата на славата на рокендрола.

„Макар да съм изключително поласкана и благодарна да съм номинирана за Залата на славата на рокендрола, не мисля, че съм заслужила това право”, написа Партън в социалните мрежи в понеделник. „Наистина не бих искала гласовете да се разпръскват заради мен, затова трябва с уважение да се оттегля”, написа световноизвестната кънтри певица.

Партън бе номинирана за първи път за Залата на славата на рокендрола в началото на февруари редом до артисти като Бек, Дево, Кейт Буш, Еминем, Лайънъл Ричи, Дюран Дюран, Рейдж Агейнст дъ Машийн”, Пат Бенатар, Дион Уоруик, Карли Саймън и Джудас Прийст.

„Надявам се от Залата на славата на рокендрола да проявят разбиране и да имат желание да ме номинират отново, ако заслужавам. Това ме вдъхнови обаче да създам рокендрол албум в някакъв момент в бъдеще, нещо, което винаги съм искала да направя”, написа още певицата.

Тя отбелязва, че съпругът ѝ Карл Дийн е фен на рокендрола и че винаги я е насърчавал да запише рок албум. Партън не за първи път се отказва от награди и почести. Миналата година тя помоли законодателите в щата Тенеси да не разглеждат решение, с което щеше да се създаде възможност да се издигне нейна статуя на територията на щата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here