Home Детски кът „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ събира магьосническия екип на Нют Скамандър

„Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ събира магьосническия екип на Нют Скамандър

„Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ събира магьосническия екип на Нют Скамандър
Фантастични животни, Еди Редмейн като Нют Скамандър. Снимка: WB

Магията най-накрая се завръща след три години и половина. „Warner Bros“ пусна нов трейлър на „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore“, дългоочакваният трети филм от поредицата „Fantastic Beasts and Where to Find Them“ и последният до момента от дългата поредица проекти, свързани с Хари Потър.

В лентата отново ще видим лицата на любимите ни актьори. Гениалният Еди Редмейн в ролята на Нют Скамандър, Дан Фоглер като Джейкъб Ковалски, Алисън Судол като Куини, Езра Милър в ролята на Криденс Баребън и разбира се, Джуд Лоу, като най-великия магьосник в историята Албус Дъмбълдор.

Мадс Микелсен ще поеме ролята на Джони Деп като злодея Гелерт Гринделвалд. Към редиците на магьосниците се включват Джесика Уилямс като Лали Хикс, както и Калъм Търнър като Тезей Скамандър, Виктория Йейтс, Попи Корби-Тюех, Александър Кузнецов и Дейв Уонг.

Фантастични животни. Снимка: WB

Новият трейлър обещава на зрителите вероятно най-голямата битка, която магьосническият свят някога е виждал, отвъд дори мащаба на битките на Хари Потър с Волдемор.

Отборният екип на Нют – сега включващ някои роднински връзки, братя и сестри, като Тезей Скамандър и Абърфорт Дъмбълдор – е натоварен със задачата да унищожи най-мощния магьосник в историята, което ще доведе до битка, която ще промени света на магьосниците завинаги и ще проправи път на едно малко момче с белег на светкавица на челото да влезе в историята.

Джуд Лоу, Фантастични животни. Снимка: WB

Това няма да е краят на поредицата „Fantastic Beasts“. Сюжетите са усилено пазени в тайна, но поне още два филма са планирани за франчайза на магическия свят на Дж. К. Роулинг.

„Тайните на Дъмбълдор“ разказват за глобална магьосническа война, протичаща успоредно с Втората световна война, което означава, че Нют и неговият екип все още имат доста път пред себе си, особено като се има предвид нарастващия брой зловещи последователи на Гринделвалд.

„Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“, излиза по кината на 15 април.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here