Home Нашите новини Илон Мъск стана татко на момиченце У (Уай)

Илон Мъск стана татко на момиченце У (Уай)

Илон Мъск стана татко на момиченце У (Уай)
Илон Мъск, снимка: Britta Pedresen

Известният предприемач Илон Мъск и певицата Граймс станаха родители, съобщиха от АФП, пише БТА. Досега те пазеха в тайна новината, но информацията вече е публична.

Дъщеричката им е кръстена Екса Дарк Сидириъл Мъск, но родителите ѝ я наричат за по-кратко Y (Уай). Това е второ дете за певицата и осмо за милиардера, който има три развода.

Пред сп. „Венити феър“, публикувано вчера, певицата разкри, че с Мъск имат второ дете, родено през декември. Поради опасения от евентуални усложнения, каквито е имало с първото им дете, родителите са потърсили сурогатна майка, споделя Граймс в интервюто. Първото им дете (момченце) се роди през май 2020 г. Неговото име тогава стана обект на множество коментари. Кръстиха го X АЕ A-12 и го наричат Х.

Въпреки че живеят отделно, двамата планират да имат още деца заедно. „Живеем в отделни къщи. Най-добри приятели сме. Виждаме се постоянно… Не очаквам хората да ни разберат“, каза Граймс.

Относно нестандартното име на детето певицата допуска, че в бъдеще момичето може да поиска да го смени и е отворена за това.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here