Home Киноман Юлиан и Алена Вергови отново заедно – този път в онлайн сериал

Юлиан и Алена Вергови отново заедно – този път в онлайн сериал

Юлиан и Алена Вергови отново заедно – този път в онлайн сериал
Юлиан и Алена Вергови

След изключително силните роли в „Петя на моята Петя“, баща и дъщеря Вергови се включват и в първия сезон на „Ефектът на доминото“. Онлайн сериалът ще започне своето излъчване на 11 март в YouTube и Facebook. Той е дело на Чучков Брадърс, режисьор е Виктор Чучков, а продуцент брат му Борислав Чучков.

„Много ни хареса идеята за създаване на нещо подобно в България. Такива сериали са традиция в САЩ и набират все по-голяма популярност. Отдавна вече не е важно къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш хубав продукт, зрителите ще те намерят и затова сме уверени, че няма да се спрем само с един сезон“, споделят братята.

Като почти всеки млад човек, първокурсничката в НАТФИЗ Алена Вергова се сблъсква с действителността и ѝ се налага да започне работа, за да успее да събере пари и да се „откъсне“ от семейството си – квартира, кола, купони… Али разпитва приятели и познати и от няколко места научава, че условията в Domino’s са добри.

Али решава да се пробва, но без да споделя на баща си Юлиан – тя не иска той да знае за намеренията ѝ преди самата тя да си е осигурила възможност наистина да живее отделно. Плановете не се случват и Юлиан разбира, което води до неминуем конфликт между двамата – Али отстоява правото си на пълнолетен и съзнателен човек, а Юли е силно против дъщеря му да работи. Спорът между двамата се задълбочава в стил „Вергови“ с всички абсурди на спор между баща и дъщеря и Юли решава да провери какво пък толкова харесва Али в работата си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here