Home Киноман Мария Бакалова във филма „Балонът“

Мария Бакалова във филма „Балонът“

Мария Бакалова във филма „Балонът“
Мария Бакалова. Снимка-Фейсбук

Световно известната българска кино актриса Мария Бакалова участва в най-новия филм на режисьора Джъд Апатоу „Балонът“, който ще бъде излъчен на 01.04.2022 по Нетфликс. Това обяви самата тя в социалната мрежа, публикувайки трейлър на комедията.

Лентата разказва за актьорски състав, който се опитва да заснеме филм по време на пандемия.

Комедията събира звезден екип актьори: Карън Гилън, Айрис Апатоу, Фред Армисен, Мария Бакалова, Дейвид Духовни, Кийгън-Майкъл Ки, Лесли Ман и др.

В „Балонът“ Карън Гилън и Педро Паскал играят ролите на главните актьори в екшън филма „Cliff Beasts 6: The Battle for Everest: Memories of a Requiem“, които остават блокирани в хотел, след като пандемията спира производството на филма. Лесли Ман и Дейвид Духовни също участват в ролята на разведена актьорска двойка, принудена да прекара заедно карантината.
Твърди се, че комедията е вдъхновена от реалната продукция на „Джурасик свят: Доминион“, която се сблъска с множество закъснения и условия, свързани с пандемията, които принудиха актьорския състав да остане в Обединеното кралство в продължение на месеци.

Филмът „Балонът“, заедно с лентата „Bodies, Bodies, Bodies“ са първите американски филмови изяви на Мария Бакалова след номинацията ѝ за „Оскар“ за „Борат 2“ през 2020 г.
„Балонът“ е първият филм на Апатоу, разпространяван от Нетфликс. Всичките му предишни филми („40-годишен девственик“, „Кралят на Стейтън Айлънд“ и др.) са разпространявани от Юнивърсъл.
Джъд Апатоу си партнира с Пам Брейди за написването на сценария. Освен това участва и като продуцент на филма.

Премиерата е на 01.04.2022, денят на шегата определено е добър за премиера на комедия.

Previous article Киевски градски балет остава настанен в театър Шатле в Париж
Next article Премиерите на българските филми през пролетта
Дарина Шопова е родена в София на 13.11.1987г. /паднало се е петък 13 и винаги този ден й носи късмет/. От три годишна съчинява истории и стихове. Майка е на две момиченца. Автор на сценарии, стихове, разкази, реклами, корпоративни и вайръл видеа, филми и ПР кампании. Занимава се с литература, кино и телевизия. Има награди и грамоти от литературни и сценарни конкурси. Заедно с това, участва в литературни четения, творчески академии и семинари. Завършва магистратура „Филмово и телевизионно изкуство“ в Нов български университет. Завършила е бакалавър „Масови комуникации“ в Нов български университет. Преди това е завършила Текстилен техникум и Бизнес колеж. Вярва в силата на усмивката и добротата!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here