spot_img
-0.8 C
София
петък | 27.01.2023 | 03:01:35

Мила Роберт във второто издание на единственото кабаре в България

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

На 24-ти март в Club Terminal 1 ще се проведе второто издание на единственото кабаре в България. Организаторите обещават, че това ще бъде луда вечер пълна с комедия, цирк, бурлеска, музика и дори драг шоу. Всичко това със специалното участие на водещия Христо Стефанов (Ицака) и Мила Роберт.

Снимка: Facebook

Вратите отварят в 20:00, а шоуто започва в 21:00.
Ще има и афтър парти с ретро тематика от 22:30 ч.

Снимка: Facebook

Билети може да закупите от тук или на каси: щандовете на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, Usit Colours, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Строежа, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на билетите е ограничен – препоръчва се предварителното им закупуване.

Билетът не осигурява седящо място.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мария Иванова
Мария Ивановаhttp://www.cultureone.bg
Мария Даниел Иванова завършва 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, бакалавър е по „Културология“ и магистър по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Придобива учителска правоспособност по психология и философските дисциплини в средните училища. Към този момент следва докторантура по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, под научното ръководство на проф. Ивайло Дичев. Последните научни изследвания, по които работи, са свързани с ЛАРП, косплей и кибертворчество, в частност меметата като феномен на културата. Автор е на книгата „Ролевите игри на живо. Живот in и off game“, резултат от дипломната ѝ работа за придобиване на бакалавърска степен. Изследователските ѝ интереси са в областта на дигиталните медии, градската история, младежките култури и визуалните изкуства. Занимава се с любителска фотография и създава авторски документални филми.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here