spot_img
spot_img
-0.2 C
София
неделя | 27.11.2022 | 05:11:07

Музикалните събития в София на 14-и февруари

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

14-и февруари наближава и независимо дали празнувате Деня на влюбените, Трифон Зарезан или бойкотирате и двата празника, то денят е един прекрасен повод да започнете седмицата с култура. Затова в следващите редове сме ви подготвили няколко музикални събития в София, които си заслужава да посетите.

Любо Киров в Once Upon a Time Biblioteka

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 22:30 ч.

Ще можете да се насладите на музиката на Любо Киров, като с него на сцената ще бъде и талантливият музикант Ангел Дюлгеров. За да бъдете част от тази прекрасна вечер, е нужно да си направите резервация предварително. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Мария Илиева и Exclusive Band в Carrusel

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 22:30 ч.

Едно музикална вечер, в която ще можете да усетите любовта във въздуа и да се насладите на хубава българска музика. За да съанете част от „Любов” е нужно да си направите резервация предварително. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Акустичен концерт с Мила Роберт в Бар Петък

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 20:00 ч.

Започнете седмицата с едно романтично, нетипично и ексцентрично акустично музикално събитие в компанията на Мила Роберт, Александрина Кушинчанова (арфа) и Крис Сергинов (кахон). Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Концерт на Остава в Terminal 1

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 22:00 ч.

Броят на билетите е ограничен – затова организаторите съветват да си ги закупите предварително. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Концерт „Влюбеният Моцарт” в Софийска опера и балет

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час 19:00 ч.

В програмата ще можете да чуете фрагменти от оперите „Сватбата на Фигаро”, „Така правят всички жени” и класически песни от творчеството на композитора. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Искрен Пецов във Forest House

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 19:30 ч.

Събитие, подходящо за любителите на комбинацията от музика, вкусна храна и селектирани напитки. Местата са ограничени, така че най-добре си направете резервация предварително. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

BAYA в EXE

Дата: 14.02.2022 г. (понеделник)

Час: 22:00 ч.

За любителите на електронната музика пък препоръчвае второто едно събитие с участието на Algorithm, Frykk и Jinà (ново дуо, формирано от Peppou и Hristomir). Повече информация за събитието можете да намерите тук.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Лилия Христова
Лилия Христоваhttp://www.cultureone.bg
Лилия Христова е журналистка, редактор и медиатор. Завършва  9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”, а след това и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. От 2013 г. работи в различни печатни и онлайн медии. През 2017 г. започва да се занимава и с книгоиздаване, а през 2021 г. започва самостоятелна издателска дейност.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here