Home Картини от една изложба Pop-Up Bazaar, посветен на жените и 8-ми март

Pop-Up Bazaar, посветен на жените и 8-ми март

Pop-Up Bazaar, посветен на жените и 8-ми март
Снимка: Pexels

На 5-ти март можете да посетите базар, на който да намерите подходящ подарък за прекрасните жени, от които сте заобиколени.

Снимка: Facebook

Ето какво споделят организаторите:

„Жената е най-красивото същество на света и повече от всичко заслужава да има своя празник и специален ден. Осми март е Международен ден на жената, с почит към борбата на жените за равни права по цял свят. 8 март е денят, в който ние, жените днес, си припомняме и почитаме всички онези наши сестри в миналото, които проправяха пътя ни дотук – да сме независими финансово, да имаме равни права спрямо мъжете във всяка сфера на живота. В днешно време празникът се чества, като се купуват подаръци и цветя на важните жени в живота ни. На нашите майки, баби, дъщери, приятелки и любими. Целта на базара е да намерим подарък за ВАЖНИТЕ ЖЕНИ в нашия живот и най-вече да празнуваме женската свобода и енергия, която имаме вътре в нас.

Освен възможността всеки да закупи подарък, ще имаме шанса да се запознаем с интересни жени, които са постигнали много в живота си. Дали било в кариерата си или като личен опит – гост-лектори ще разкажат за пътя на успеха им и колко е важно да бъдем ЖЕНИ – в истинския смисъл на думата.“

Снимка: Facebook

Събитието ще има и благотворителна цел. Фондацията „Шанс за невидимите супер-майки“ помага на самотни майки, които са на прага на бедността, но отглеждат сами децата си… Всяка жена трябва да бъде независима и силна. Част от заплатените такси ще се дарят за каузата, а в деня на събитието ще има специална кутия, за да се събират допълнително средства. Нека помогнем на всички майки, които имат нужда от нас! WOMEN WHO SUPPORT WOMEN!

Снимка: Facebook

Повече информация за събитието тук.

Previous article Украино-американският диригент Теодор Кучар предава от Украйна
Next article Не пропускайте премиерата на Батман
Мария Даниел Иванова завършва 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, бакалавър е по „Културология“ и магистър по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Придобива учителска правоспособност по психология и философските дисциплини в средните училища. Към този момент следва докторантура по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, под научното ръководство на проф. Ивайло Дичев. Последните научни изследвания, по които работи, са свързани с ЛАРП, косплей и кибертворчество, в частност меметата като феномен на културата. Автор е на книгата „Ролевите игри на живо. Живот in и off game“, резултат от дипломната ѝ работа за придобиване на бакалавърска степен. Изследователските ѝ интереси са в областта на дигиталните медии, градската история, младежките култури и визуалните изкуства. Занимава се с любителска фотография и създава авторски документални филми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here