spot_img
6.2 C
София
събота | 03.12.2022 | 18:12:42

Седем хип-хоп легенди разтърсиха сцената на Супер Боул 2022

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Тази неделя се проведе Супер Боул 2022 (финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ), като дългоочакваното музикално шоу на полувремето, по-познато като Халфтайм Шоу, удиви зрителите по целия свят. Сцената беше изпълнена с блестящите изпълнения на Доктор Дре, Снууп Дог, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар, Еминем и гостите-изненада 50 Сент и Андерсън .Паак.

Доктор Дре и Снууп Дог откриха с епичното изпълнение на “The Next Episode”, докато стояха на върха на масивна бяла структура с няколко къщи, пълна с множество танцьори и паркирани коли, като последва тяхното изпълнение на на “California Love”.

След това 50 Сент направи изненада и, рапирайки с главата надолу, зарадва феновете със своя хит от 2003 г. “In Da Club”.

След него Мери Джей Блайдж стартира изпълнението си с “Family Affair”, веднага последвана от „No More Drama”. Със своя блестящ сребристо-бял тоалет и заобиколена от танцьори, тя завърши изпълнението си с характерното за нея падане.

Единствената дама на сцената беше последвана от Кендрик Ламар, който взриви публиката, заобиколен от танцьори, облечени в черно и носещи пояси “Dre Day”.

След него с плавен музикален преход се появи Еминем, за да изпълни “Lose Yourself” с Андерсън .Паак на барабаните. Последва изпълнение на Доктор Дре, който направи още един невероятен преход, като този път като свири на пиано, когато се появи отново със Снууп Дог, за да изпълни “Still D.R.E”.

Цялото изпълнение на рап легендите можете да видите във видеото от Халфтайм Шоу.

Супер Боул, снимка: кадър от Youtube

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Лилия Христова
Лилия Христоваhttp://www.cultureone.bg
Лилия Христова е журналистка, редактор и медиатор. Завършва  9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”, а след това и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. От 2013 г. работи в различни печатни и онлайн медии. През 2017 г. започва да се занимава и с книгоиздаване, а през 2021 г. започва самостоятелна издателска дейност.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here