spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 07:01:30

Ще гледаме „Дедпул 3“ с Райън Рейнолдс

Шон Леви отново ще си партнира с Райън Рейнолдс

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Шон Леви е нает да режисира „Дедпул 3“, който вече е официална част от киновселената на „Марвел“, заради купуването на 20th Century Fox от Disney.

Снимка: Facebook

Режисьорът е в преговори да си партнира със звездата Райън Рейнолдс в продукцията на „Марвел“, като преди това си сътрудничат по хита на 20th Century от ерата на пандемията „Свободен играч“ и току-що излезлия научнофантастичен приключенски филм „The Adam Project“ в стрийминг платформата „Netflix“.

Снимка: Facebook

Феновете с нетърпение очакват поредната глава от забавната поредица „Дедпул“ след продължението през 2018 г., в което участват Джош Бролин като Кейбъл и Зази Бийц като Домино. Първият рекорден Дедпул от 2016 г. е режисиран от Тим ​​Милър, а продължението е ръководено от Дейвид Лийч.

Честите сътрудници на Рейнолдс Рет Рийз и Пол Верник, които пишат сценариите за първите два филма, сега работят върху „Дедпул 3“. Уенди Молиньо и Лизи Молиньо-Логелин, известни с анимационния сериал „Бургерите на Боб“, преди това работят по сценария за третата част от франчайза, базирана на героя, въведен в комиксите от Роб Лифелд и Фабиан Никиеза.

Снимка: Facebook

Филмите за „Дедпул“ са най-касовите филми за „X-Men“ за всички времена, като оригиналът е спечелил 783,1 милиона долара, а продължението носи 785,8 милиона долара в световния боксофис.

Снимка: Facebook

Това ще бъде първият филм за „Дедпул“ след купуването на 20th Century Fox от Disney, който пусна първите две части. Disney обявиха, че ще преместят Netflix сериите в Disney+. Предаванията включват „Daredevil“ и „Наказателят“, които, заедно с „Дедпул“, са най-зрялото съдържание на „Марвел“ в хранилището на Disney. Първите два филма за „Дедпул“ понастоящем не са налични в Disney+. Съществуваха опасения, че „Марвел“ може да не продължи франчайза с рейтинг R (филмът не се препоръчва за деца под 17 г., изисква се придружаващ родител или възрастен настойник), имайки се предвид дългогодишната репутация на Disney, свързана с предоставянето на подходящи за семейства продукции. Тогавашният главен изпълнителен директор Боб Айгър успокои тези страхове, като каза, че „Дедпул“ може да остане с рейтинг R.

Датата на излизане на Deadpool 3 все още не е обявена.

Снимка: Facebook

Източник: THR, цитирано от The Hollywood Reporter.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мария Иванова
Мария Ивановаhttp://www.cultureone.bg
Мария Даниел Иванова завършва 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, бакалавър е по „Културология“ и магистър по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Придобива учителска правоспособност по психология и философските дисциплини в средните училища. Към този момент следва докторантура по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, под научното ръководство на проф. Ивайло Дичев. Последните научни изследвания, по които работи, са свързани с ЛАРП, косплей и кибертворчество, в частност меметата като феномен на културата. Автор е на книгата „Ролевите игри на живо. Живот in и off game“, резултат от дипломната ѝ работа за придобиване на бакалавърска степен. Изследователските ѝ интереси са в областта на дигиталните медии, градската история, младежките култури и визуалните изкуства. Занимава се с любителска фотография и създава авторски документални филми.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here