spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 08:01:14

Световноизвестният стендъп комедиант Джими Кар с шоу в България тази есен

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Британският стендъп комедиант Джими Кар ще гостува в България с шоуто “Terribly Funny” (в превод –„Ужасно смешно”) на 19-и октомври 2022 г. в зала 1 на НДК.

Джими Кар е сред най-популярните стендъп комедианти във Великобритания. С над 2500 самостоятелни шоута пред публика от над 2 млн. души той се нарежда и сред най-популярните и световно признати стендъп комедианти.

Джими Кар е и първата стендъп звезда от световен ранг, която гостува в България. През 2016 г. той прави незабравимо шоу в Зала 1 на НДК отново по покана на „Комеди клуб София”. Сега след близо две години без участието на световна стендъп звезда в България традицията отново е възобновена.

Комедията на Джими Кар се отличава с безкомпромисен черен хумор и липса на каквато и да било политическа коректност или теми-табу. Затова на публиката остава само да се наслади на тази прекрасна комбинация.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Лилия Христова
Лилия Христоваhttp://www.cultureone.bg
Лилия Христова е журналистка, редактор и медиатор. Завършва  9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”, а след това и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. От 2013 г. работи в различни печатни и онлайн медии. През 2017 г. започва да се занимава и с книгоиздаване, а през 2021 г. започва самостоятелна издателска дейност.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here