spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 08:01:37

Творческа работилница по драматургично писане с Деян Дуковски ще се проведе в София

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Творческа работилница за драматургично писане предстои да се проведе в края на март в София. Ръководител на работилницата ще бъде  известният драматург от Северна Македония Деян Дуковски.

Желаещите да участват в творческата работилница на тема „Граница” трябва да напишат пиеса в обем до 10 страници и да я изпратят на имейл spamstudiosofia@gmail.com. Срокът за изпращане на текстовете е 23-ти март 2022 г.

От пиесите на всички кандидати ще бъдат избрани 6-те най-добри, като техните автори ще имат възможността да работят за усъвършенстването им под ръководството на Деян Дуковски.

В рамките на работилницата са предвидени и отворени дискусии с театрални режисьори.

Заниманията ще се проведат в периода 29-31 март в Клуба за естетическо възпитание на артиста (К.Е.В.А.) в София. В последния ден текстовете ще бъдат прочетени от професионални актьори пред публика.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Лилия Христова
Лилия Христоваhttp://www.cultureone.bg
Лилия Христова е журналистка, редактор и медиатор. Завършва  9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”, а след това и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. От 2013 г. работи в различни печатни и онлайн медии. През 2017 г. започва да се занимава и с книгоиздаване, а през 2021 г. започва самостоятелна издателска дейност.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here