spot_img
-0.8 C
София
неделя | 29.01.2023 | 08:01:20

Изумителните картини на 13-годишния Дани на благотворителната изложба „Виждам те“

Неделя от 18 ч. в Networking Premium

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Посещавайки събитието, можете да видите картини, създадени с чистата радост на малко момче. Без думи… само с усещане. За обществото 13-годишният Дани е дете със специални образователни нужди, но за артиската и организаторка на изложбата Нели Миланова той е богатство от усмивки, емоции и цветове.

„Картината на Дани, за която за първи път той сам реши, че е готова и трябва да съхне“, източник: Facebook

Денят на изложбата е рожденият ден на Дани. На 6 март той става на 13 г.

Картина на Дани, снимка: Facebook

Половината от събраните средства от изложбата ще бъдат дарени за прекрасната инициатива на Проект „За Доброто“ – „Светулка“. Повече за каузата може да видите тук. Другата половина ще поеме предстоящите разходи за обучението на Дани.

Картина на Дани, снимка: Facebook

Линк към мястото на събитието.

Картина на Дани, снимка: Facebook

Повече за работата на Нели Миланова с Дани можете да прочетете тук.

Картина на Дани, снимка: Facebook

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мария Иванова
Мария Ивановаhttp://www.cultureone.bg
Мария Даниел Иванова завършва 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, бакалавър е по „Културология“ и магистър по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Придобива учителска правоспособност по психология и философските дисциплини в средните училища. Към този момент следва докторантура по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, под научното ръководство на проф. Ивайло Дичев. Последните научни изследвания, по които работи, са свързани с ЛАРП, косплей и кибертворчество, в частност меметата като феномен на културата. Автор е на книгата „Ролевите игри на живо. Живот in и off game“, резултат от дипломната ѝ работа за придобиване на бакалавърска степен. Изследователските ѝ интереси са в областта на дигиталните медии, градската история, младежките култури и визуалните изкуства. Занимава се с любителска фотография и създава авторски документални филми.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here