spot_img
spot_img
-0.2 C
София
неделя | 27.11.2022 | 05:11:31

„Живите мъртви“ се завръща с нови епизоди

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

ОТ ФИНАЛНИЯ СЕЗОН 11 НА 21 ФЕВРУАРИ ОТ 23:00 ПО FOX

Остава само една седмица до премиерата на новите епизоди финалния сезон 11 на „Живите мъртви“. Споделяме визия, трейлър и кадри от дългоочакваната втора част на сезон 11 на серила. Новите епизоди ще се излъчват премиерно от  21 февруари всеки понеделник в 23 часа по FOX.

Този февруари „Живите мъртви“ се завръща и много от героите се изправят срещу адския огън на неминуемата атака на Жътварите. Други се опитват да отблъснат гнева на Майката природа в Александрия. Светът на всички сякаш е на път да се сгромоляса. Междувременно животът в Общността не е толкова идиличен, колкото изглежда.

Melissa McBride as Carol Peletier – The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Josh Stringer/AMC. 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Дали ще съумеят да съберат парченцата и кой ще оцелее, за да им помогне? Дали връзките помежду им ще се съхранят, или ще се прекършат? Дали ще бъде предложено примирие и ще бъде ли то прието, или отхвърлено? Някои ще възродят надеждата си. Други ще преминат граница, от която няма връщане назад.

Michael James Shaw as Mercer – The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Josh Stringer/AMC. 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Една истина остава: Животът е изложен на карта и всяко решение драстично променя бъдещето, шансовете за оцеляване и положението на всяка общност.

В ролите ще видим Норман Рийдъс, Мелиса Макбрайд, Лорън Коен, Крисчън Сератос, Джош Макдърмит, Сет Гилиам, Рос Марканд, Хари Пейтън, Купър Андрюс, Калън Маколиф, Джефри Дийн Морган и други.

Трейлър:

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мария Иванова
Мария Ивановаhttp://www.cultureone.bg
Мария Даниел Иванова завършва 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, бакалавър е по „Културология“ и магистър по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Придобива учителска правоспособност по психология и философските дисциплини в средните училища. Към този момент следва докторантура по „Културна антропология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, под научното ръководство на проф. Ивайло Дичев. Последните научни изследвания, по които работи, са свързани с ЛАРП, косплей и кибертворчество, в частност меметата като феномен на културата. Автор е на книгата „Ролевите игри на живо. Живот in и off game“, резултат от дипломната ѝ работа за придобиване на бакалавърска степен. Изследователските ѝ интереси са в областта на дигиталните медии, градската история, младежките култури и визуалните изкуства. Занимава се с любителска фотография и създава авторски документални филми.
Последни
- РЕКЛАМА -spot_img
Вижте още
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here