Home Музика и танци Звезди от световната поп сцена за войната в Украйна: Майли Сайръс, Барбара Стрейзанд, Миси Елиът

Звезди от световната поп сцена за войната в Украйна: Майли Сайръс, Барбара Стрейзанд, Миси Елиът

Звезди от световната поп сцена за войната в Украйна: Майли Сайръс, Барбара Стрейзанд, Миси Елиът

В следващите редове ви представяме мненията на някои от най-известните музиканти в света по отношение на войната, която поведе Русия.

Майли Сайръс: Тази сутрин се събудих съкрушена от новината, че Украйна е била нападната. Моите преживявания в Киев бяха невероятни – там снимах “Nothing Breaks Like а Heart” и ще бъда завинаги благодарна на местната украинска общност, която ме посрещна с отворени обятия. Вече има съобщения, че най-малко 40 украинци са убити и този конфликт може да доведе до много повече смъртни случаи, нова бежанска криза с толкова много принудени да напуснат домовете си хора и др. Аз съм солидарна с всички в Украйна, които са засегнати от тази атака, и с нашата общност, която призовава за незабавно прекратяване на това насилие.

Дъ Уийкенд:  За съжаление чак сега виждам какво се случва с конфликта… Моля се за безопасността на всички.

Миси Елиът: Моля се за тези, които се нуждаят от душевно спокойствие. Толкова много хора преминават през нещата мислено и се опитват да продължават да се движат през това нещо, което наричаме Живот. Нека мирът ви закриля, страхът ви изчезне и сте заобиколени с любов.

Барбара Стрейзанд: Моите баба и дядо по бащина линия емигрираха от Украйна и сърцето ми се къса за смелите хора там, борещи се с това руско нашествие. Пропагандата на Путин е една от големите лъжи на този век.

Гарбидж: Украйна, мислим за вас и се надяваме, че всичко ще се уреди мирно и че ничие дете (и от двете страни) няма загуби живота си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here